4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Fakirlere gıda yardımı

Uşak Ticaret Borsası, Uşak Gıda Bankası Yardımlaşma Derneği'ne 500 ailenin ihtiyacını karşılayacak 7 bin YTL değerinde gıda yardımı yaptı.

Ramazan ayı nedeniyle vatandaşların yardımlarını Gıda Bankası'na yaparak, gerçek ihtiyacı olan vatandaşlara yardım ulaştırabileceğini belirten Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, "Gıda Bankası, Uşak'ta yaşayan fakir insanların her ay ücretsiz gıda almasını sağlayan bir market. Özellikle ramazan ayında gıda, giysi ve aklınıza gelebilecek her türlü malzemeye ihtiyacımız var. Çünkü kentimizde çok sayıda ihtiyaç sahibi aile bulunuyor. Bugün de Gıda Bankası'na Uşak Ticaret Borsası yardımda bulunuyor. Ramazanda böylesine güzel hayırların olması bizi sevindiriyor. Ticaret Borsası'na teşekkür ediyoruz. Diğer hayırsever vatandaşlarımızın da yardımlarını bekliyoruz" dedi.

Ramazan ayı nedeniyle ihtiyacı olan vatandaşlara biraz destek olmak için bu yardımı yapmayı uygun gördüklerini ifade eden Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Aydoğan da, "Uşak Gıda Bankası'na kentteki bütün kurumların, kuruluşların ve yardımseverlerin yardım yapmasını ümit ediyorum. Şu anda yaptığımız yardımın değeri 7 bin YTL olup, en az 500 aileye yardım yapıyoruz. Dağıttığımız yardımların hangi ihtiyaç sahibine gittiğini bilmememiz ve yardımların yerine sağlıklı bir şekilde ulaşması bizi daha da mutlu ediyor. Yoksul vatandaşlara rencide etmeden yardım elimizi uzatmalıyız" şeklinde konuştu.

Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 14:44:07
Güncelleme :13 Ekim 2005 Perşembe 16:37:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?