4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Şahin, Uşak'a geliyor

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'in, Uşak Belediyesi tarafından yaptırılacak spor kompleksinin temelini atmak üzere Uşak'a geleceği bildirildi.

Uşak Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi Ova Caddesi üzerinde 30 bin metrekare alanda yapılması planlanan spor kompleksinin temeli 22 Ekim'de Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin tarafından atılacak.

Belediye Başkanı Mesut Apaydın, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gençlerimizin güvenli bir şekilde spor yapabileceği modern bir kompleks yapacağız. Bu sayede gençlerimizi kötü alışkanlıklardan alıkoyarak spor yapmaya teşvik etmiş olacağız. Spor özellikle günümüzde bir yaşam biçimi haline gelmiştir. İlimizde de bu tür imkanları sağlayıp gençlerimizin önce ulusal sonra da uluslararası alanlarda başarlı sporcu olabilmesine imkan tanımak istiyoruz. Şu anda ilimizde gururla anabileceğimiz bir sporcumuz bulunmuyor. Bu bizim için büyük bir eksiklik. Futbol, basketbol, atletizm ve daha birçok alanda başarılı sporcular yetiştirmemiz kentimiz için yararlı olacaktır. Çünkü herhangi bir branşta milli takım düzeyinde yetiştireceğimiz bir sporcu ilimizin de reklamını yapacaktır. Sporla reklam yapmak çok daha kolaydır. Çünkü tüm dünyada başarılı sporculara büyük ilgi duyuluyor. Spor kompleksinde futbol, basketbol, tenis, atletizm, kapalı spor salonu gibi bölümler yer alacak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2005 Perşembe 16:15:48
Güncelleme :19 Ekim 2005 Çarşamba 10:38:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?