4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Sanayicilerden iftar yemeği

Uşak Sanayici İşadamları Derneği (USAİD), her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programlarını bu yıl da sürdürüyor. İstanbul Düğün Salonu'nda hergün 500 kişilik iftar yemeği veren USİAD dün akşam Vali Kayhan Kavas ve protokol üyelerini ağırladı.

USİAD, İstanbul 2 ve 3 nolu düğün salonlarında Ramazan'ın ilk gününden bu yana her gün 500 kişilik iftar organizasyonunu sürdürüyor. USİAD yönetimi dün akşamki iftar yemeğinde Vali Kayhan Kavas, Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Cumhuriyet Başsavcısı İhsan Eroğul ve daire müdürlerini ağırladı. Dernek Başkanı Mustafa Kuvvet, organizasyonun her yıl geleneksel olarak yapıldığını belirterek, amaçlarının ihtiyaç sahibi ailelere ve üniversite öğrencilerine iftar imkanı sağlamak olduğunu söyledi.

İftar organizasyonunun Ramazan ayı süresince devam edeceğini de söyleyen Kuvvet, "Uşak'ta 3 ayrı bölgede iftar organizasyonu yapılıyor. Bunlardan bir tanesi bizim organizasyonumuz. Bizden başka belediye iftar çadırı ve UGİAD'ın düzenlediği iftar programları var. Bu üç ayrı noktada günlük yaklaşık 3 bin kişi iftarını açıyor. Ramazan ayındaki yardımlar ve hoşgörü anlayışı halkımızı memnun ediyor. Biz dernek olarak her yıl belirli miktarlarda yardım ve iftar yemeği düzenliyoruz. Elimizden geldiği kadar iyi ve çeşitli yemek çıkarmaya çalışıyoruz. Her gün tatlısıyla birlikte 4 çeşit yemek ikram ediyoruz. Umarım halkımız bu organizasyondan memnun kalıyordur. Bizim tek amacımız maddi durumu olmayan ailelere ve ilimizdeki üniversite öğrencilerine bu hizmeti sağlamaktır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2005 Çarşamba 10:32:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?