4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Acemi hırsızlar kasayı açamayınca...

Uşak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne giren hırsız veya hırsızlar para kasasını açamayınca eli boş ayrıldı. İddiaya göre, Uşak'ın İslice Mahallesi Uşak Esnaf Odları Birliği Başkanlığı'nın kapısını gece levye ile kırarak içeri giren kişi ya da kişiler, para kasasını bulunduğu yerden yaklaşık 3 metre sürükleyip, levye ile açmaya çalıştı.

Kasayı açamayan hırsızlar soygun için kullandıkları malzemeleri odada bırakarak kayıplara karıştı. Bu sabah saat 08.00'de odaya geldiklerinde kapının kırık olduğunu gördüklerini söyleyen Uşak Esnaf Odaları Birliği Başkanı Sadettin Öztürk, "Odaya geldiğimizde kapının kırık olduğunu gördük. Hiçbir yere dokunmadan hemen polise haber verdik. Daha sonra polisle beraber içeri girdiğimizde kasanın bulunduğu yerden kaldırıldığını ve yaklaşık 3 metre sürüklenerek levye ile açılmaya çalışıldığını gördük. Kasayı açamayınca her halde hiçbir şeye dokunmadan kaçıp gitmişler" dedi.

Yaşanan olay sebebiyle Esnaf Odaları Birliği'nde öğleye kadar işlemlere ara verilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2005 Cuma 13:32:07
Güncelleme :9 Eylül 2005 Cuma 13:36:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?