4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Öğretmenin hazin ölümü

Uşak'ta, kayınbabasına ziyarete gelen bir öğretmen gazete okumak için gittiği kahvehanede kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, Konya'da matematik öğretmenliği yapan Kadir Sarıbaş (47), saat 12.15 sıralarında gazete okumak için girdiği Dörtyol Kıraathanesi'nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Yaz tatili nedeniyle eşiyle birlikte Uşak'ta oturan kayınbabasına ziyarete gelen Sarıbaş, saat 11.30 sıralarında hava almak için evden çıktı. Daha sonra Dörtyol Kıraathanesi'ne gelen talihsiz öğretmen gazete okumaya başladı. Kısa bir süre sonra rahatsızlanan Sarıbaş, bir anda yere yığıldı. Kahvede bulunan diğer müşteriler yardımları da sonuç getirmeyince Kadir Sarıbaş, olay yerinde hayatını kaybetti.

Bunun üzerine olay yerine gelen polis, yaptığı incelemenin ardından ölüm olayının kalp krizi olduğunu tespit etti. Sarıbaş'ın cesedi Uşak Belediyesi'ne ait cenaze arabası ile Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan talihsiz bir şekilde kalp krizi sonucu ölen Kadir Sarıbaş'ın yakınları ve eşi olay nedeniyle büyük üzüntü yaşarken, Sarıbaş'ın yaklaşık bir ay önce anjiyo olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2005 Cumartesi 18:18:27
Güncelleme :30 Temmuz 2005 Cumartesi 18:20:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?