4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Şehir çöplüğünde meçhul ceset!

Uşak merkez şehir çöplüğünde, akşam saatlerinde kimliği belirsiz 1 erkek cesedi bulundu. Uşak'ın Karaağaç Mahallesi eski Gediz yolu üzerinde bulunan şehir çöplüğünde, saat 19.00 sıralarında yaklaşık 2 gün önce öldüğü tahmin edilen 1 erkek cesedi bulundu.

Ceset, çöplük civarında dolaşmaya çıkan Nuri Sarı ve Mesut Bozkurt adlı 2 vatandaşın görmesiyle ortaya çıktı. Nuri Sarı ve Mesut Bozkurt akşam saatlerinde çöplük yakınlarında dolaşırken çalılıkların arasında bir çift ayakkabı gördü. Daha sonra 100 metre ilerde yerde yatan cesedi gördü.

Cesedi gördükten sonra olayı polise bildirdiklerini söyleyen Nuri Sarı ve Mesut Bozkurt, "Saat 19.00 sularında dolaşmaya çıktık. Çöplük bölgesinde dolaşırken bir çift ayakkabı gördük. Bu ayakkabıların etrafına bakarken 100 metre ileride bir şeyin yattığını fark ettik. Önce köpek ölüsü sandık daha sonra yaklaştığımızda insan olduğunu fark ettik. Daha sonra polise bilgi vererek bakmalarını söyledik" dedi.

Olay yerine gelen polis, ilk tespitinin ardından bölgenin jandarma mıntıkası olması nedeniyle jandarmaya bilgi verdi. Jandarma ekipleri ilk belirlemelere göre cesette yara izine rastlayamadı. 35 yaşlarındaki cesedin kime ait olduğunu tespite çalışan jandarma, ölüm nedenini de araştırıyor. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın incelemelerinin ardından ceset, Uşak Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2005 Çarşamba 11:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?