4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Üç puan keyfi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde kendi seyircisi önünde ilk galibiyetini alan Uşakspor'da yüzler gülüyor.

Teknik Direktör Turgut Uçar, İstanbulspor maçında haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "İlk dakikalardan itibaren iyi mücadele edip rakibe boş alan bırakmadık. İstanbulspor genç ve güçlü bir ekip. Ancak biz daha iyi mücadele edip galibiyeti istedik. Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde olduğu için tam olarak istediğimiz performansı sahaya yansıtamadık. Önümüzdeki haftalarda daha iyi mücadele eden, son dakikaya kadar maçı bırakmayan bir ekip olacağız. Takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. İstanbulspor maçında tribünleri doldurup, bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Hakem konusunda eleştiri yapmak istemediğini ifade eden Uçar, "Özellikle Mustafa Özsöğüt ile geliştirdiğimiz tüm ataklara faul çaldı. Biz hakem hatalarını mazeret göstermek istemiyoruz. Ancak bu kadar da ucuz faul çalınmaz. Hakem bu maçın kasedini alıp evinde izlesin. İzledikten sonra vicdanı rahat edecekse ben bir şey demiyorum" dedi.

Öte yandan, uzun süredir sakatlığı devam eden Abdullah'ın gelecek hafta İzmir'de ameliyat olacağı öğrenilirken, golcü oyuncunun sahalardan en az 5 ay uzak kalacağı öğrenildi. Abdullah'ın takım için önemli bir oyuncu olduğunu belirten Uçar, "Takımda ileri uçta kafa toplarına çıkan, takımı rahatlatan tek oyuncumuz olan Abdullah, sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı. Bu hafta içerisinde ameliyat olmak üzere İzmir'e gidecek. En az 4 ay sahalardan uzak kalacak. Bizim için faydalı bir oyuncuydu. Ligin ikinci devresinde aramıza katılacak" ifadelerini kullandı.

.
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2005 Pazartesi 14:52:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?