4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Uşakspor, umut verdi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Uşakspor'da, Kocaelispor karşısında sergilenen futbol ve alınan beraberlik gelecek haftalar için umut verdi.

Kocaelispor karşısında takımın başında ilk maçına çıkan Teknik Direktör Turgut Uçar, "Uşakspor'u geçen yıldan tanıyan bir hocayım. 4 maçlık bir mağlubiyet serisinin ardından galip gelerek camiayı sevindirmek isterdik. Ancak bunu başaramadık. Yakaladığımız gol fırsatlarını değerlendiremedik. Özellikle son vuruşlarda yaşanan sıkıntıyı gidermek zorundayız. Uşakspor ligde bulunduğu yeri hak etmiyor. Oyuncusu, taraftarı ve yönetimiyle başarısızlığı hak etmiyor. Kocaelispor karşısında iyi mücadele ettik. Takımın temposu ve fiziki gücü yeterli değil. Maçın son dakikalarında oyundan düştük. Tempomuzu ve fizik gücümüzü yükseltip Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla birlikte çıkış yakalamak istiyoruz. Önümüzdeki 3 maçta 7 puan hedefliyoruz. Bu hedefimizi gerçekleştirebilirsek üst sıralara doğru tırmanışa geçeriz" dedi.

Kulüp Başkanı Asım Kalelioğlu ise "Kocaelispor maçında taraftarlarımız takımı iyi destekledi. Kavga ve bize yakışmayan hareketlerle değil centilmenlikle anılmak istiyoruz. Bu yıl Karşıyaka ve Ankaragücü maçlarında taraftarlarımız bizi üzdü. Ancak bu olayları çıkartanlar birkaç kişiden ibaretti. Bunları deşifre edip maça almadık. Bu nedenle Kocaelispor maçında taraftarlarımız kendilerine yakışan bir şekilde takımımıza destek verdi. Ancak gerek yağmur gerekse alınan kötü sonuçlar nedeniyle maça ilgi azdı. Hocamızın ilk maçıydı ve sahadan bir puanla ayrıldık. Futbolda yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz. Bu açıdan bakıldığında aldığımız bir puan bizi sevindirdi. Önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Bu arada, Uşakspor, bugünü dinlenerek geçirecek. Uşakspor'da sakatlıkları devam eden Abdullah ve Mustafa Özsöğüt'ün durumlarının önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 14:34:27
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 01:57:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERHAN KARSLI IP: 85.100.44.xxx Tarih : 3.10.2005 21:02:08
yeni hocamıza başarılar.2a'da puan aslanın ağzında.umutsuzluğa gerek yok.bir galibiyetle sıralamada 3-4 basamak yukarı çıkabiliriz.antep belediye iç sahada 3 maçta 2 mağlubiyetaldı.dikkatli oynarsak galip gelebiliriz.ancak bursa'ya son dakikada yenildiklerinide unutmayalım.