4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Uşakspor'dan kutlama

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele edecek olan Uşakspor, 1 Eylül Stadyumu'nda yapılan kutlamalarla 2005-2006 sezonunu açtı. Sezon açılışı nedeniyle Bucaspor ile bir hazırlık maçı da yapan kırmızı-siyahlılar, karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı.


Sezon açılışına Uşak Valisi Kayhan Kavas, Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, Uşak Milletvekilleri Alim Tunç, Ahmet Çağlayan, Osman Coşkunoğlu, Uşak Emniyet Müdürü Ali Kalkan ve yaklaşık bin 500 taraftar katıldı.
Uşakspor'un yeni sezonda başarılı olması için desteklerini eksik etmeyeceklerini belirten Uşak Valisi Kayhan Kavas, "Başta valilik olmak üzere tüm Uşaklılar'ı takımıza destek vermeye çağırıyorum. Bu takıma elimizden gelen desteği vermemiz gerekir. Özellikle tüm Uşaklılar'ın ve Uşakspor'un yanında olacağız. İnanıyorum ki Uşakspor bu sezon başarı çıtasını daha yükseğe çıkartacaktır. Yeni sezonda başarılar dilerim" dedi.


Sezon açılışına vatandaşların katılımının az olmasına tepki gösteren Belediye Başkanı Mesut Apaydın, "İlin yöneticileri olarak Uşakspor'a her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Bu desteğe vatandaşlardan da karşılık verilmesi gerekir. Sezon açılışı gibi güzel bir günde az sayıda taraftarın olması beni üzmüştür. Bu takım ilimizin en büyük tanıtım aracıdır. Bu takıma tüm Uşaklıların sahip çıkmasını istiyorum" diye konuştu.
Kulüp Başkanı Asım Kalelioğlu, "Mikrofonda konuşmak değil sahada konuşmak istiyoruz. Yeni sezonda yeni başarılara imza atacağız" dedi.


Konuşmaların ardından eski ve yeni oyuncular taraftara tanıtıldı. Sezon açılışı nedeniyle Bucaspor ile yapılan karşılaşmadan Uşakspor 43. dakikada Mahmut ve 58. dakikada Abdullah'ın attığı gollerle 2-1 galip gelirken, konuk takım Bucaspor'un tek golünü 60. dakikada Gökmen kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2005 Pazartesi 17:10:23
Güncelleme :31 Ağustos 2005 Çarşamba 16:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?