4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Uşak'ta hedef Süper Lig

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Uşakspor'da Elazığspor karşısında alınan 1-0'lık galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Üst üste aldığı iki galibiyetle moral bulan Uşakspor, ilk yarının son haftasında karşılaşacağı Yozgatspor'u yenerek ilk yarıyı tamamlamak istiyor. Teknik Direktör Turgut Uçar, ilk yarının son maçında Yozgatspor'u da yenerek hedeflerini ikinci yarıya taşıyacaklarını söyledi. Elazığspor karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını belirten Uçar, "Elazığspor maçına temkinli başladık. İlk dakikalardan itibaren galibiyeti isteyen taraf biz olduk.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında aradığımız golü bulduk. Golden sonra bir süre bocalamamıza rağmen skoru korumasını bildik. Elazığspor özellikle ikinci yarıda önemli fırsatlar yakaladı. Ancak bizim defansımız kontrollü bir oyun sergileyerek rakibe gol imkanı tanımadı. Uşakspor, bu ligde istediğini alabilecek güçlü bir takım. Üst üste iki hafta aldığımız galibiyetler bunu açıkça ortaya koymaktadır. Bu takımın ligden düşeceğini sananlar yanılmıştır. Bizim hedefimiz ligde kalmak değil Süper Lig'e yükselmektir.

İyi motive olduğumuz takdirde bu fırsatı yakalayabiliriz. Elazığspor maçını kazandığımız için çok mutluyuz. Yozgatspor'u da yenerek ilk yarıyı kapatmak istiyoruz" diye konuştu.
Elazığspor maçında hakemin takdir haklarını rakip takım lehine kullandığını söyleyen Uçar, "Uşakspor olarak hakemlerden hiçbir şey beklemiyoruz. Sadece maçlarımıza tecrübeli iyi maç yönetecek hakemler istiyoruz. Bu takım çok zor şartlarda bugünlere geldi. Hiç kimsenin emeğimizi gasp etmesine müsaade etmeyeceğiz. Bu nedenle hakemlerin biraz daha sağduyulu hareket etmesini istiyoruz" dedi.

Öte yandan, sabah saatlerinde Uşak'a gelen takım, bugünü dinlenerek geçirecek. Yozgatspor maçının hazırlıklarına yarın başlayacak kırmızı siyahlı ekipte Abdullah, Ulaş ve Mustafa Özsöğüt dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

.
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2005 Pazartesi 14:29:25
Güncelleme :12 Aralık 2005 Pazartesi 14:32:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tarık akar IP: 81.214.240.xxx Tarih : 13.12.2005 01:35:24
Deplasman fatihi olan, aşigolar elazığ deplasmanından da galibiyetle gelmesini bildi.Başarıda emeği olan herkese teşekkürler...Aynı ciddiyetle ve kesinlikle ayağımız yere basarak evimizde oynayacağımız ve bizim handikapımız olan iç saha maçlarını fobimizi yenerek yozgat maçından galibiyetle ayrılmamız halinde, ikici yarıda önümüzü daha açık görüyorum.Bu liğde daha üst sıralara oynayabileciğimizi biz inandık ve inşallah sizde inararak devam edersiniz.Tüm aşigolara selamlar