4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Uşak'ta kadro sıkıntısı

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Uşakspor, hafta sonu kendi sahasında ağırlayacağı Yozgatspor maçı hazırlıklarına başladı.

İlk devreyi ilk 10 takım arasında bitirmek istediklerini söyleyen Teknik Direktör Turgut Uçar, sakat ve sorunlu oyuncular nedeniyle kadro sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

Yozgatspor maçının hazırlıklarına bugün başlayan kırmızı siyahlılar, bu maçı kazanıp 35 günlük devre arasına moralli girmek istiyor. 26 kişilik kadroda sakat ve kadro dışı kalan oyuncuların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşanırken Mustafa Özsöğüt, Ahmet ve Özgür'ün takımla ilişiğinin kesildiği öğrenildi.

Yozgatspor maçını kazanıp iki maçlık galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirten Turgut Uçar, "Yozgatspor maçını da kazanıp ilk 10 takım arasında devreyi kapatmak istiyoruz. Bizim hedefimiz ilk altı takım arasına girmektir. Uşakspor olarak üst sıralardaki takımlarla aramızdaki puan farkını açmamak. Akçaabat Sebatspor ve Elazığspor galibiyetlerinin anlam kazanabilmesi için Yozgatspor karşısında da galip gelmemiz gerekiyor. Taraftarlarımızdan da bu maçta bize destek vermelerini istiyoruz. Son maçımızı kazanıp 35 günlük devre tatiline mutlu girmek istiyoruz. İkinci yarıda gerekli gördüğümüz takdirde yapacağımız transferlerle ilk 6 takım arasında ligi tamamlayacağız. Şu anda gündemimizde transfer yok ve hiçbir oyuncuyla ilgilenmiyoruz. Ancak devre arasında yönetimle oturup karar vereceğiz. Uşakspor kendi bütçesine göre gerekli transferleri yapacaktır" dedi.

Öte yandan, takımda cezalı oyuncu bulunmazken sakatlıkları süren Abdullah ve Ulaş, pazar günü forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Ali Kemal'in ise oynayıp oynayamayacağı maç günü belli olacak.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 16:07:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?