4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Uşak'ta mardin üzüntüsü

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Uşakspor'da 1-0'lık Mardinspor yenilgisinin üzüntüsü yaşanıyor. Kazanmaları gereken bir maçı şanssız bir şekilde kaybettiklerini söyleyen Teknik Direktör Turgut Uçar, yakaladıkları gol fırsatlarını değerlendiremediklerini söyledi.

Mardinspor maçının zorlu geçeceğini bildiklerini ve kötü bir oyun sergilediklerini ifade eden Turgut Uçar, bu maçı unutup Mersin İdman Yurdu maçına bakacaklarını söyledi. Sakat olan oyuncuların yerini dolduramadıklarını ve defansta basit hatalar yaptıklarını belirten Turgut Uçar, "Kazanabileceğimiz bir maçtı. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Rakip kontrollü ve akılcı bir oyun sergiledi. Biz panik havası içerisinde organize olamadık. Yaptığımız bir hata maçı kaybetmemize neden oldu. Sonuç çok farklı olabilirdi. Ancak, bunu gerçekleştiremedik. Bu maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Önümüzdeki hafta Mersin'den galibiyetle dönmeyi ümit ediyoruz. Oyuncularımın kafasından Mardin yenilgisini silmek zorundayız. İyi hazırlanıp hatalarımızdan ders alacağız" dedi.
Hakemin çok kötü bir maç yönetmediğini ancak bazı takdir haklarını rakipten yana kullanıp çok kolay kart gösterdiğini de değinen Turgut Uçar, karşılaşmayı kendi hataları nedeniyle kaybettiklerini ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2005 Pazartesi 11:49:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?