18
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVASLI - UŞAK

Olay gazinoya 3 aylık kapatma

Uşak’ın Sivaslı İlçesi’nde eski kaymakam Sedat Yıldırım için düzenlenen veda gecesi ile gündeme gelen olay gazino, “Uşak Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu Başkanlığı” kararı ile 3 ay süreyle kapatıldı.

Uşak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre Sivaslı İlçesi’nde bulunan ve eski kaymakam Yıldırım için düzenlenen veda gecesi ile gündeme gelen Big Boss adlı gazino 90 gün süreyle kapatıldı. Uşak Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu Başkanlığı kararı ile kapatılan gazino ve otel işletmecisi avukatları aracılığı ile kararı Manisa Bölge İdare Mahkemesi’ne itiraz etti. İdare mahkemesi itiraz üzerine 8 gün sonra yürütmeyi durdurma karar verdi. Bunun üzerine Zührevi Hastalıklar ve Fuhuşla Mücadele Komisyonu Başkanlığı Manisa İdare Mahkemesi’nin verdiği ara kararı itiraz etti. Bu itirazı inceleyen İdare mahkemesi bu kez mahkemeye sunulan deliller çerçevesinde daha önce verilen “Teminat Aranmaksızın Yürütmenin Durdurulması” istemini kaldırdı ve 21 Ocak günü itibariyle gazinonun 82 gün daha kapatılmasına karar verdi.

Aynı gazino bir ay önce de İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları ve koordinesi ile Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın bilgisi ile 2 Ekim 2009 günü yapılan operasyondan sonra uyuşturucu madde bulunduğu gerekçesiyle mahkeme kararı ile 30 gün süreyle kapatılmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 15:48:01
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 02:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?