26
Mayıs
2024
Pazar
SİVASLI - UŞAK

Validen yol çalışmalarına yakın takip

VALİ ÇAKACAK ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Özdemir Çakacak, İl Genel Sekreteri Servet Ecemiş ve İl Genel Meclisi üyeleri Mehmet Ezel ile Mustafa Şenliyurt’un da katıldığı gezide Sivaslı İlçesine bağlı Azizler ve Kökez grup köy yollarının, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek denetimlerde bulundu. Çalışmalar hakkında Genel Sekreter Ecemiş’den bilgi alan Vali Özdemir Çakacak, İhtiyaç olan hizmeti vatandaşın ayağına götürmek bizim görevimiz”dedi.

Vali Özdemir Çakacak, asfaltlama çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirterek; “İl genelinde asfaltı olmayan köyümüz kalmadı. KÖYDES ile yol sorununu çözdük. Ancak küçük çaplı aksamalar ve yollarda meydana gelen bozulmalar ile ikinci kat asfaltlama çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu yaz döneminde idare olarak yaklaşık 100 kilometre birinci ve ikinci kat asfaltlama çalışması yapacağız. Ekiplerimiz aşırı sıcaklar ve Ramazan ayına rağmen çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Bizde bu çalışmaları hem denetlemek hem de görevli personelimize moral vermek için inceleme gezileri düzenliyoruz. Bu gün Kökez köyünden başlayarak Azizler köyüne kadar yapılan 8 kilometrelik ikinci kat asfalt çalışmalarını yerinde inceledik. 4 kilometrelik yol tamamlanmış olup geri kalan 4 kilometresi de kısa sürede tamamlanacak” dedi.

Vali Özdemir Çakacak, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledikten sonra Azizler köyünde vatandaşlarla sohbet etti. Köy halkının sıkıntılarını dinleyen Vali Çakacak, sorunları aşmak ve hizmeti vatandaşların ayağına götürmek için eldeki imkanları sonuna kadar kullandıklarını ifade etti. Vali Çakacak köylülerle yaptığı sohbet sırasında şunları söyledi; “Bizim vatandaşımız her türlü hizmeti almaya layıktır. Bizim görevimiz vatandaşın ihtiyacı olan hizmeti ayağına kadar götürmektir. Şehirdeki vatandaşımız ne hizmet alıyor ise köylerimizdeki vatandaşlarımızın da aynı hizmeti almasının gayreti içerisinde olacağız” dedi

Köylülere çocuklarını lise ve üniversiteye göndermeleri konusunda uyaran Vali Özdemir Çakacak, valilik olarak çocuğunu okutmakta zorlanan ailelere her türlü desteği vereceklerini söyledi. Köy muhtara İsmail Demirtaş’a da talimat veren Çakacak, eğitim çağındaki her çocuğun okula gitmesi gerektiğini ilköğretimden sonra da eğitimin devam etmesini istediklerini söyledi.

Vali Çakacak, yol denetimleri ve köy ziyaretlerinin ardından Sivaslı İlçesinde İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan 500 kişilik Kapalı Spor Salonu inşaatında da incelemelerde bulundu.

VALİ ÇAKACAK ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
VALİ ÇAKACAK ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 12:30:02
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 17:05:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?