28
Mayıs
2024
Salı
EKONOMİ

İş Bankası'ndan Kahta'ya ATM hizmeti

Adıyaman’ın Kahta İlçesine İş Bankası Şubesi tarafından bir ATM kuruldu.

İş Bankası Kahta Şubesinin yeni hizmete açtığı Bankamatikle mevcut işlemlerin yanında zarfsız olarak nakit para havalesi yapılıyor. İş Bankası yetkililerinin getirdiği ve yöre halkının hizmetine koyduğu bu cihaz, hem bankamatik görevi görüyor; hem de aynı zamanda nakit para havalesi yapabilen akıllı bir makine olarak işlem yapıyor.

İş Bankası Kahta Şubesi Müdürü Turgut Küçük’ün Kahta ilçesine yaklaşık bir yıl önce atanmasıyla birlikte başarılı çalışmalarıyla Kahtalı müşterilerine en iyi hizmeti vermek için elinden geleni yapmaya gayret ettiğini göstererek, vatandaşların istedikleri zaman nakit paralarını günün her hangi bir saatinde zarfsız olarak havale edebileceklerinin de müjdesini verdi. 
Küçük yeni hizmete giren bu ATM cihazının bankamatik görevi yanı sıra aynı anda havale de yapabileceğini müşterilerine anlatarak, bu cihazın aynı zamanda akıllı bir işlevi olduğunu söyledi.

Ahmet Doğan - Kenthaber / Kahta
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2006 Cuma 18:24:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERTUĞRUL KÜÇÜK IP: 212.58.23.xxx Tarih : 5.02.2006 13:15:56
ÇEVRE İLÇELERE DE ASLINDA BANKAMATİK CİHAZI KONMASINDA FAYDA VAR ÖZELLİKLE DE MENZİLE BU KONUDA HİZMET ETMEK BEKLİYOR.YETKİLİLERİN BU KONUYA EĞİLMESİNİ RİCA EDİYORUZ