18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Yoksul öğrenciler için kermes

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Kadın Komisyonu tarafından yoksul öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Eğitim-Bir Sen Kadın Komisyonu tarafından düzenlenen kermese Eğitim-Bir Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah Akgül, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Sadık Turanlı, Kahta Eğitim-Bir Sen İlçe Başkanı Mehmet Dağ, Adıyaman ve Kahta Eğitim-Bir Sen Kadın Komisyonu başkanları Ümmühan Yay Akkuş ve Gülhan Demirkol ile çok sayıda komisyon üyeleri katıldı.

Eğitim-Bir Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, yoksul öğrenciler yararına düzenlenen kermesin amacına uygun olduğunu belirtti. Kermesin açılışını yapan Eğitim-Bir Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Eğitim-Bir Sen'in taşıdığı misyon, ne devlet sendikacılığı ne de devlete rağmen sendikacılık anlayışı içinde değildir. Bizim anlayışımızda insanımıza ve geleceğimize yönelik bir sendikal anlayış vardır. Bunun en belirgin örneği, şu anda bulunduğumuz sendikamız tarafından yoksul öğrenciler yararına düzenlenen kermestir" dedi.
Yoksul öğrenciler yararına bir hafta açık bulunacak kermesi gezen Eğitim-Bir Sendikası Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Kadın Komisyonu üyelerini tebrik ederek kermese 100 YTL bağışta bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 15:39:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?