22
Mayıs
2024
Çarşamba
POLİS/ADLİYE

Şüpheli paket panik yarattı

İsmet Paşa Caddesi 186 No'lu adresteki CHP Kahta İlçe Başkanı Mustafa Aslan'a ait Bahar Giyim Elbise Mağazası önünde şüpheli naylon paket bulundu. Şüpheli paket sebebiyle olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik için yolu araç ve yaya trafiğine kapattı.

Güvenlik kordonu altına alınan şüpheli pakete müdahale için Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nden uzman ekip, Kahta İlçesi'ne geldi. Uzman görevlinin fünye ile patlattığı poşet içerisinden yumurta çıktı. Güvenlik güçlerinin yaptığı çalışma sonunda, İsmet Paşa Caddesi yeniden trafiğe açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 21:20:03
Güncelleme :16 Ağustos 2005 Salı 23:03:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Av. Şule Esma Yıldırım ve eşim Kenan Yıldırım IP: 85.101.24.xxx Tarih : 10.08.2005 02:00:34
NEREYE BAKIYORSAK HABERLER IHA DAN INANIN ONCE KENTHABERI VE ihlas Haber Ajansi Muhabirlerini ve Tüm Çalışanlarını kutluyorum. Tabi ki burada emeği geçen ve bunları yazmama sebep olan sevgili arkadaşım Kahta IHA Ahmet DOĞAN'a Selam ve Saygılar yolluyorum. 8 yıldır görüşmüyoruz.Sadece köşe yazılarını ve haberlerini okuyorum. Sevgili Ahmet Doğan,beni umarım hatırlarsın aynı okulda okuyorduk, bakalım hatırlayacakmısın........bu arada mailini de aldım. Sende benimkini almışsan ne bekliyoruz.......