23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Milli Egemenlik Parkı açıldı

Adıyaman'ın Tut İlçesi'nde, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kurulmasının 85. yılı münasebetiyle Milli Egemenlik Parkı açıldı. Tut Kaymakamlık binası karşısında inşa edilen Milli Egemenlik Parkı'nın açılışına, Adıyaman Valisi Halil Işık, İl Jandarma Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Namık Boran, Tut Kaymakamı Hülya Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Fevzi Doğan, İl Genel Meclis üyeleri, daire amirlerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde konuşan Tut Kaymakamı Hülya Kaya, amaçlarının vatandaşların daha güzel ortamlarda zaman geçirmesini sağlamak olduğunu belirterek, "Tamamlanan Milli Egemenlik Parkımız vatandaşlarımızın daha güzel zaman geçirebilmesi için dizayn edilmiştir. İlçemizdeki sosyal ortamın eksikliğini gidermek amacıyla da böyle bir park kurmayı düşündük. Kurduklarını ayrıca bu sene Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 85. yılı olduğu için parkın ismini Milli Egemenlik Parkı olarak belirledik. Pakın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Vali Halil Işık ise "Tut ilçemizde ihtiyaç hissedilen bu park kısa sürede hizmete açılmıştır. Adı da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 85. yılı anısına armağan edilmiştir. Bu parka emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tut halkına ve çocuklara da bu parkın hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 14:00:33
Güncelleme :9 Şubat 2006 Perşembe 11:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?