22
Mayıs
2024
Çarşamba
HASANKEYF - BATMAN

Beşiktaş'tan eğitime destek

Beşiktaş Spor Kulübü üyeleri, 'Ulusal Eğitimine Destek' kampanyası kapsamında Batman'ın Hasankeyf İlçesi'ndeki öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımında bulundu. 

Beşiktaş Spor Kulübü A.Ş. üyesi sporseverler, Ramazan Bayramı'nda gezi amacıyla geldikleri Hasankeyf'te tarihi ve turisttik kenti gezdiren İbrahim Tekine (13) adlı çocuğu ve ailesinin bütün fertlerini tepeden tırnağa giydirdi. 

Yazın tarihi ve turistik kentin kalesinde rehberlik yapan ve okul harçlığını çıkaran İbrahim Tekine'ye yapılan yardımlardan 60. Yıl İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrenciler de nasibini aldı. Beşiktaş Spor Kulübü adına, adının açıklanmasını istemeyen sporseverlerin gönderdiği ayakkabı, bot, mont, iç çamaşırı, kaban, çorap, eldiven, bere ve kırtasiye malzemelerinden oluşan yardım kolileri, 60. Yıl İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere dağıtıldı. Yardım kolilerinin dağıtımını Beşiktaş Spor Kulübü adına Adnan Oğuz ve Mustafa İşcan sağladı. Okul Müdürü Hasan Fidan, öğrencilere yardımlarından dolayı BJK Kulübü'ne teşekkür etti. 

Yardımları büyük bir sevinçle karşılayan öğrenciler, Beşiktaş Spor Kulübü'ne teşekkürlerini, hep bir ağızdan "Yaşasın Beşiktaş", "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratları yaparak dile getirdi. Beşiktaş taraftarı kız ve erkek öğrencilere orijinal siyah beyaz Beşiktaş formaları da verildi.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2007 Pazartesi 14:37:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?