20
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Kaymakam Yönden köyleri gezdi

Kozluk Kaymakamı İskender Yönden, kırsal alanda yaşayan vatandaşların su ve yol sorunlarının KÖYDES Projesi kapsamında çözüldüğünü söyledi.

KÖYDES Projesi kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde görmek için hafta sonu köylerde incelemelerde bulunan Kozluk Kaymakamı İskender Yönden, Akçalı ile Alıçlı köylerini ziyareti sırasında yaptığı açıklamada köylerin birer şantiye alanına döndüğünü söyledi.

KÖYDES'in önemine değinen Kaymakam Yönden, "Geçmiş yıllarda Akçalı ile Alıçlı köylerindeki vatandaşlarımız her yıl, özellikle kış aylarında yollarının olmaması nedeniyle zor şartlarda yaşıyordu. KÖYDES Projesi kapsamına aldığımız Akçalı ile Alıçlı ile buna bağlı mezraların yol yapımı için kaya parçalarını dinamitlerle patlatıp iş makineleriyle koca dağı yarılayarak köylü vatandaşlarımızı yola kavuşturduk. Çalışmaların tamamlanması sonucu köy halkının geçmiş yıllarda yaşadıkları sıkıntılı günleri geride bırakması bizi mutlu etmiştir'' dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2008 Pazartesi 16:16:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
adil mutlu IP: 212.58.22.xxx Tarih : 9.02.2008 13:15:01

bu konuya çok sevindim gercekten çok köylüleri,miz mağdur olmuştur hastaneye ulaşılmamıştır kışın çok yemek sıkıntısını yaşamışlardır