7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

"AKP yerinden yönetir"

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Diyarbakır'ı ziyaret etti.

Tanrıverdi, AK Parti'nin Diyarbakır'a hizmet etmek için sabırsızlandığını belirterek, "AK Parti derinden değil yerinden yönetir" dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, seçim çalışmaları için çıktığı Güneydoğu gezisi kapsamında Diyarbakır Büyükşehir Belediye Adayı Kutbettin Arzu ile birlikte ziyaretlerde bulundu. Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi, parti olarak Diyarbakır'ı önemsediklerini, Diyarbakır'ın artık AK Parti hizmeti ile tanışmasının vaktinin geldiğini belirtti. 30 Mart sabahı yepyeni bir Diyarbakır olacağını söyleyen, Tanrıverdi, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalara katılmak ve çalışmaları gözden geçirmek için şehre geldiklerini ifade etti.

ARZU BURANIN ÇOCUĞU

Tanrıverdi, "29 Mart yerel seçimleri için yurt genelinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diyarbakır en önemsediğimiz kentlerimizden. Diyarbakır halkına mahrum kaldığı modern belediyecilik hizmetlerini vermeye aday başkanımızla birlikte Diyarbakır'ı gezdik. Burada gördüm ki, Diyarbakır halkı partimize ve başkan adayımıza yoğun ilgi gösteriyor. Sayın Kutbettin Arzu, bölgeyi iyi tanıyor, buranın çocuğu, sizlerin oyu ile seçildiğinde yıllardan beri yapılmayan birçok projeyi hayata geçirecek. Ben de kendisine destek olmak için geldim. AK Parti derinden değil, yerinden yönetir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 17:45:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?