29
Nisan
2024
Pazertesi
DİYARBAKIR

İntikam dehşeti!

3 çocuk annesi bir kadın, önceki yıl annesini öldüren ayrı yaşadığı eşinin annesine ve babasına silahlı saldırı düzenledi. Olayda kayınvalide hayatını kaybetti, kayınpeder ise yaralandı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 3 çocuk annesi Melek Karadayı, önceki yıl annesini öldüren, babası ve amcasını da yaralayan ayrı yaşadığı eşinin annesine ve babasına silahlı saldırıda bulundu. Olayda kayınvalide Besra Karadayı hayatını kaybetti, kayınpeder Ekrem Karadayı ise yaralandı

Adnan Menderes Mahallesi Şehri Nebi sitesindeki evlerinden çıkan Besra Karadayı (64) ve eşi Ekrem Karadayı (68), gelinleri Melek Karadayı'nın silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda vücuduna 5 kurşun isabet eden Besra Karadayı olay yerinde hayatını kaybetti, Ekrem Karadayı ise kolundan yaralandı. Ekrem Karadayı tedavi için, Besra Karadayı'nın cenazesi ise otopsi için Ergani Devlet Hastanesine kaldırıldı. Besra Karadayı'nın cesedi buradaki ilk incelemenin ardından otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Saldırının ardından Melek Karadayı polis ekiplerince olayda kullandığı tabancayla yakalandı.

Melek Karadayı'nın saldırıyı, 2 yıl önce evi terkettiği gerekçesiyle ayrı yaşadığı eşi Mehmet Karadayı'nın babasının evini tabancayla basarak, annesi Edibe Çalar'ı öldürmesi, babası Çuço ile amcası Hüseyin Çalar'ı da yaralaması nedeniyle gerçekleştirdiği bildirildi.

26 Kasım 2012 tarihinde Ergani ilçesine bağlı Yeniköy'de yaşayan Mehmet Karadayı evi terk eden eşi Melek Karadayı'yı ikna etmek için gittiği kayınpederi Çuço Çalar'ın evinde gerçekleştirdiği silahlı saldırıda kayınvalidesi Edibe Çalar'ı (65) öldürmüş, kayınpederi Çuço Çalar ve kardeşi Hüseyin Çalar'ı yaralamıştı. Olaydan sonra yakalanan Mehmet Karadayı tutuklanmıştı.

Olay yerinde yapılan incelemede, 2 tabanca ile pimi çekilmemiş bir el bombası bulunmuştu. 

AA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2014 Pazartesi 17:53:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?