7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

"Sevgiliye Mektup" yarışması

Diyarbakır'da bulunan Hayırkapısı Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde Peygamber Efendimize yönelik "Sevgiliye Mektup" konulu bir yarışma düzenledi.

Diyarbakır'da bulunan Hayırkapısı Derneği tarafından Nisan ayında yapılacak olan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Peyfamber Efendimize yönelik "Sevgiliye Mektup" konulu bir mektup yarışması başlattı. Sadece öğrencilerin katılacağı yarışmada en az 1, en fazla 2 sayfa mektup yazılması gerektiğini belirten Dernek Başkanı Cevdet Kara, "Biz burada Kutlu Doğum Haftası nedeniyle böyle bir yarışma düzenlemeyi uygun gördük. Bize ilköğretim ve Orta öğretimde okuyan öğrenciler mektupları ile başvuruda bulunacaklar.

Öğrencilerimiz en az 1, en çok ise 2 sayfa mektup yazabilirler. Belirlediğimiz heyet tarafından bize gelecek olan mektupları teker teker değerlendirerek, ilkokul, ortaokul ve lise bazında 1., 2. ve 3. olmak üzere öğrenciler seçeceğiz. Bu öğrencilerimize bilgisayar, bisiklet, fotoğraf makinesi, MP5 ve Kuran-ı Kerim hediye edeceğiz" dedi.

Cevdet Kara ayrıca öğrencilerin elektronik posta servisi ile de mektuplarını gönderebileceklerini, yalnız gönderdikleri mektupların arkasına muhakkak iletişim bilgilerini ve telefonlarını yazmaları gerektiğini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 14:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?