7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

"Ülke senin keşfet"

Sosyal Destek Projesi (SODES) kapsamında Diyarbakır Valiliği tarafından başlatılan ''Ülke senin keşfet'' projesine katılan öğrenciler ve aileleri dün akşam bir davette bir araya geldiler.

Programa Vali Hüseyin Avni Mutlu da katıldı.
Şato Park'ta düzenlenen programa katılan Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu gençler ile beraber olmaktan mutluluk duyduğunu belirtirken gençlerin ailelerine ise Valiliğe güvenip çocuklarını teslim ettikleri için teşekkür etti. Vali Mutlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu gençlerle Antalya'da hayatımın en güzel anlarını yaşadım. Antalya programının ilk 7 günlük kısmına katıldım, iyi ki de katılmışım. Ben Valiyim ama hiç Antalya'ya gitmemiştim. İlk kez bu gençler sayesinde Antalya'ya gitme şansını buldum."
Vali Mutlu'nun, konuşmasının ardından program müzik eşliğinde devam etti. "Ülke senin keşfet'' grubunda yer alan öğrenciler tarafından seslendirilen parçalar eşliğinde Vali Mutlu ve öğrenciler önce halay çektiler sonrasında ise dans ettiler. Öğrenciler ve aileleri Vali Mutlu ile fotoğraf çektirebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 15:28:54
Güncelleme :26 Mart 2009 Perşembe 20:13:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?