5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

1 haftada 11 terörist etkisizleştirildi

Doğu ve Güneydoğu'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda, son bir haftada 3'ü ölü olmak üzere toplam 11 terörist etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, 30 Ekim-6 Kasım tarihleri arasında Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda Bingöl'ün Karlıova ilçesi kırsalında 1 terörist, Şırnak'ın İdil ilçesinde 2 terörist olmak üzere 3 terörist ölü, Hakkari'nin Yüksekova dağlık kesiminde 8 terörist sağ olmak üzere toplam 11 PKK terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi.

Öte yandan, Bingöl merkez ilçesi Ilıcalar beldesi bölgesinde terör örgütü mensupları tarafında yola yerleştirilen patlayıcı madde köylülere ait traktör geçerken patladı. Olayda can ve mal kaybının yaşanmadığı bildirildi.
Bölgede başlatılan teröristlere yönelik operasyonların aralıksız devam ettiği kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2007 Salı 17:16:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nurullah IP: 88.254.54.xxx Tarih : 12.11.2007 19:50:44

aferin çoçuklar iyi bişey yapyınız sizi temrik ederim yani sizi kutlarım diyordum ama hayır çünkü onlarda insan bizlerde insan yazıklar olsun size belki biz kendimizi afederiz ama allah afetmez odünya da görüşeceyiz orda hasemızı alırız benden bu kadar