7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

1 Nisan şakası zannetti!

29 Mart seçimlerinde DTP'den tekrar seçilen Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i karşısında bulan esnaf, "Bu 1 Nisan şakası mı" diyerek inanamadı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, başarıyla sonuçlanan seçim çalışmalarından sonra hem makamında hem de gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri sırasında tebrikleri kabul ediyor. Başkan Baydemir, esnaf ziyaretinde kendisini tebrik edenlere, "Bu başarı Diyarbakır halkının başarısıdır, asıl ben halkımızı tebrik ediyorum" dedi.

Güne çok sayıda taziyeye giderek başlayan Baydemir, ardından Ofis semtinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde halkın yoğun ilgisi ile karşılandı. Baydemir'in seçim çalışmaları sırasında ziyaret ettiği ve seçim çalışmaları kapsamında yapılan bu ziyaretlerin sonradan unutulduğu yönünde sitemde bulunan bir esnaf, karşısında Baydemir'i görünce, "Bu 1 Nisan şakası mı" demekten kendini alamadı. Ofis'te bir giyim mağazasında çalışan kadın esnaf Diyarbakır halkının çok doğru bir tercihte bulunduğunu bir kez daha anladığını belirterek, "Şu an çok heyecanlıyım, ne diyeceğimi bilemiyorum. Ama bir halkın başkanına yakışacak davranışta bulunduğunuzu belirtmek isterim" şeklinde konuştu.

Her fırsatta halkın hizmetkarı olduklarını belirten Baydemir, bu ziyaretleri seçim çalışmaları ile sınırlandırmadıklarını, buldukları her fırsatta kentin bütün kesimleri ile bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade etti. Ardından esnaf ziyaretlerini sürdüren Baydemir, talep ve önerileri not aldı. Baydemir, cezaevinde nedeni bilinmeyen bir şekilde hayatını kaybeden oğlu için hukuksal destek isteyen gözü yaşlı bir anneye elinden gelen her türlü desteği sunacağını belirterek adresini ve telefonunu aldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2009 Perşembe 17:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?