5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

13 yaşındaki kız 100 kez şişlendi

Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’nde yaşayan 13 yaşındaki Aycan Baran evinin yakınındaki boş arazide ölü bulundu.

Diyarbakır Devlet Hastanesi’ne getirilerek otopsi yapılan Baran’ın vücudunda yaklaşık 100 şiş darbesi saptandı.
Bismil’in Esentepe Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan Aycan Baran, dün akşam oturmak için komşularına gideceğini söyleyerek eviden ayrıldı.

Ancak Aycan gece geç saatlere kadar eve dönmeyince ailesi aramaya çıktı. kızlarının komşularında da olmadığını öğrenen yakınları, evlerinin yakınındaki boş arazide Aycan Baran'ı kanlar içinde yatarken buldu.

VÜCUDUNDA 100 ŞİŞ DARBESİ
Olay yerine gelen polis, cesedi Bismil Devlet Hastanesi’ne kaldırdıktan sonra otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Devlet Hastanesi’ne gönderdi. Yapılan otopside Aycan Baran’ın vücudunda yaklaşık 100 şiş darbesi saptandı. Otopsinin ardından ailesine teslim edilen Aycan Baran Bismil’de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kızının komşuya gitmek için evden ayrıldığını söyleyen anne Fadile Baran, sinir krizleri geçirdi. Polis yaptığı araştırmada, öldürülen Baran’ın komşusu olan ve kaybolmadan önce tartıştığını tespit ettiği bir genci gözaltına aldı. Kimliği açıklanmayan gencin ellerinde kan izlerine rastlandığı ve soruşturmasının sürdüğü belirtildi.

Miliyet
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2007 Cumartesi 09:16:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
atilla aktar IP: 85.104.232.xxx Tarih : 1.10.2007 08:26:35

bu kadarda canilik olamaz.madem öldüreceksinse bir seferde öldür neden böyle işkence yapıyorsun.yazıklar olsun bee