8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

2 bin öğrenciye kırtasiye yardımı

öğrenciDiyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi, bu yıl eğitim- öğretime başlayan 2 bin öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. 

Yenişehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Erden, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri, kırtasiye malzemeleri dağıtımının startını Ferit Köşkü İlköğretim Okulu'nda dün verdi. Okula başlamanın heyecanını yaşayan birinci sınıf öğrencileriyle buluşan belediye yönetimi, içinde 1 adet çanta, 6 adet defter, 14 adet kalem, silgi, kuru boya ve kalemtıraşların bulunduğu çantaları öğrencilere dağıttı. Burada kısa bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Nevim Yakut, küçük hediyeler getirdiklerini söyledi. Başarılı olan öğrencilere daha sonra da hediyeler vereceklerini belirten Yakut, karnesi pekiyi olan öğrencilerin eğitim dönemi sonunda kendilerine başvurmalarını istedi. Başarılı olacaklarına dair söz veren öğrenciler ve okul idarecileri ise, belediye yönetimine teşekkür etti. 

Feritköşk, 100. Yıl, Cahit Sıtkı Tarancı ve Şehitlik İlköğretim Okulları'ndaki 560 öğrenciye ulaşan belediye yetkilileri, 11 okulda 2 bin öğrenciye kırtasiye yardımı yapacak. 
İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2006 Perşembe 12:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?