8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

2 futbolcu kadro dışı!

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde şok gelişmeler yaşanıyor. İki önemli futbolcu teknik heyet tarafından kadro dışı bırakıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Pazar günü sahasında grubunun lideri Adana Demirspor'la oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, takım kaptanı Ahmet Kurt ile Erol Kapusuz'un teknik heyet tarafından kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Ekrem Yeşil konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kulübü olarak disiplinsizliğe göz yummayız. Teknik heyetimizle de görüştük ve bu kararı aldık. Futbolcularımızdan Erol Kapusuz ile takım kaptanımız

Ahmet Kurt, disiplinsizlik gerekçesiyle kadro dışı bıraktık. Önümüzde Pazar günü oynayacağımız, önemli ve ciddi bir maçımız var. Grubumuzun lideri Adana Demirspor ile oynayacağımız maçı mutlak suretle kazanmalıyız ki, ligde kalma şansımızı artırabilelim. Bunun için ne lazımsa onu yapacağız. Takımımızın çalışmaları yoğun bir tempoda sürmektedir. Futbolcularımıza gerekli izahlar yapılarak dikkatleri çekildi. Hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek sahadan lehimize başarılı bir sonuçla ayrılırız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 16:02:01
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 10:12:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?