7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

350 karton sigara ele geçirildi

DİYARBAKIR'DA KAÇAK SİGARA OPERASYONU

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde İlçe Emniyet Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda bin 350 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Çermik Emniyet Amirliği ekiplerinin, ilçe genelinde ve Siverek yol ayrımında yaptıkları yol kontrolü sırasında Van'dan Siverek'e giden bir şahsın özel otomobilinde kaçak sigara ele geçirildi.

Yakalanan şahıs aracıyla birlikte ilçe Emniyet Amirliği'ne getirilerek araç içerisinde arama yapıldı. Yapılan aramalar sonucunda bin 350 karton yabancı menşeili kaçak sigaraya ve araca el konuldu. Emniyet Amirvekili Başkomser Ali Çalışkan, olayla ilgisi olduğu iddiasıyla yakalanan şahsın gözaltına alındığını araç içerisinden çıkarılan farklı markalarda bin 175 karton ve 175 karton olmak üzere toplam bin 350 kartın sigaraya el konulduğunu belirterek, ilçe Emniyet Amirliği'nde işlemlerin tamamlanmasının ardından şahsın adli makamlara sevk edildiğini söyledi. Vatandaşların huzur ve güvenliği açısından yol ve kimlik kontrolünün önemine değinen Çalışkan, belli aralıklarla bu uygulamaların sürdürüleceğini belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2009 Perşembe 10:21:00
Güncelleme :29 Ekim 2009 Perşembe 11:17:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?