5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

5 çocuğunun annesini öldürdü

Diyarbakır'da 5 çocuk annesi bir kadın, esrar kullanıp kendisini dövdüğü gerekçesiyle karakola şikayet ettiği kocası tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. 

Olay, Bağlar Beldesi'nde geçtiğimiz cuma günü meydana geldi. İddiaya göre, A.D. adlı şahıs, yıllar önce bir pavyonda konsomatrislik yapan A.A. (35) ile dini nikahla evlendi. 

Çiftin, bu birliktelikten 5 çocukları dünyaya geldi. Mutlu başlayan evlilik, A.D.'nin uyuşturucu bağımlılığının da etkisiyle ekonomik sıkıntıya girmesi ve A.A.'yı her fırsatta dövmesi nedeniyle kabusa dönüştü. Bu duruma daha fazla dayanamayan A.A., A.D'nin kullandığı yaklaşık 50 gram esrarı da alarak geçtiğimiz hafta Bağlar Polis Karakolu'na giderek şikayette bulundu. "Birlikte yaşadığı kadını dövmek ve uyuşturucu kullanmak" suçundan gözaltına alınan A.D., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Daha sonra eve giden A.D., defalarca kapıyı çalmasına rağmen A.A., dayak yeme korkusuyla "evde yokmuş gibi davranarak" kapıyı açmadı. Tehditler savurup ayrılan A.D., geçtiğimiz cuma günü eve gelerek kapıyı açmayan A.A.'yı tehdit ederek kapıyı açtırdı. Şahıs, yanında bulunan tabancayla A.A'nın kafasına tek el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan A.A. olay yerinde hayatını kaybederken, Huzurevleri semtinde yakalanan A.D. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2007 Salı 12:57:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?