8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

5 yıl sonra Silvan'a veda ediyor

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Emniyet Müdürü iken Eskişehir'e tayini çıkan Fatih Çalışır bir dizi veda ziyareti gerçekleştirdi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde görevlendirilen Fatih Çalışır kurum amirlerine veda ziyaretinde bulundu. 2004 yılında Diyarbakır Emniyet Müdürlüğüne atanan Çalışır, 5 yıldır görev yaptığı Silvan'a veda ediyor. Veda turları gerçekleştiren Çalışır kurum amirleri ve personelini ziyaret etti.

Görev yaparken gerek vatandaşlarla, gerek diğer devlet daireleriyle hep uyum içinde çalıştıklarını belirten Çalışır, "İyi niyetle, güzel duygularla devletimiz adına hizmet ettik. Bu bir ekip işidir. Ortada bir başarı varsa, bu başarı tüm arkadaşlarımızın başarısıdır. Görevimizi yaparken Sayın Kaymakamımız başta olmak üzere, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın, odaların, sivil toplum örgütlerinin, muhtarlarımızın ve Silvanlı hemşerilerimizin destek ve güvenini hep yanımızda hissettik. Silvan'da güven içerisinde vatandaşlarımız karakollara gidebiliyor ve sorunlarına çözüm arayabiliyorsa biz görevimizi yaparak bunu başarmışızdır" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 12:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?