7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

8 Haziran'da başlıyor

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi'nce 8 - 17 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan Sokak Futbol Turnuvası için başvurular başladı.
Kayapınar Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan ve her yıl devam ettirilecek olan Sokak Futbol Turnuvası'nın 2.'si, 8-17 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Kayapınar Belediyesi'nin Gaziler TEDAŞ yanında bulunan spor tesislerinde yapılacak olan turnuvanın başvuruları başladı. Turnuvaya katılacak olan takımların başvuruları 29 Mayıs ile 5 Haziran arasında Kayapınar Belediyesi'nde kurulan turnuva masasında kabul edilecek. 10 gün sürecek olan turnuva sonunda 17 Haziran'da ilk üçe giren takımlara kupaları final maçının ardından verilecek. 

İki kategoride yapılacak olan turnuvada, birinci kategoride 11-13 yaş grubu, ikinci kategoride ise 14-16 yaş grubu yarışacak. Her takım 10 futbolcudan oluşacak. Her takım kendi içinden bir genel sorumlu seçecek. Genel sorumlu oyuncu olabileceği gibi, oyuncuların dışından da belirlenebilecek. Turnuvalar eleme usulü yapılacak. Maçlar, 7 kişilik takımlarla oynanacak, her takımın 3 yedek oyuncusu bulunacak. Bu arada, turnuvada resmi hakemlerin düdük çalacağı bildirildi. 

Başvuru formlarının Kayapınar Belediyesi'nde açılan turnuva masasından edinebileceği belirtildi.
.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2006 Pazar 14:22:05
Güncelleme :28 Mayıs 2006 Pazar 14:26:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
barış.can IP: 78.186.69.xxx Tarih : 24.05.2008 13:47:02

Ya ben size çok tşk ederim bu turnuvaları başlatıgınız için size çok tşk ederim......AMA benim elimde olsaydı ben bu turnuvaları halı sahada oynadırdım deseniz biye çünkü küçük çocuklar yere düşdügünde ayakları kırılır ne bileyim işte onları bişeyler olur ama yenişehir gibi olsaydı çok mennun olurdu..AMA gene olsun belki biraz para sorunu olabiliri mi ama genede olsan gene siz onları oynatoyorsanız genede siz çok tşk ederim...SAYGILARIMLA BARIŞ.VAN