5
Mayıs
2024
Pazar
DİYARBAKIR

Acemi soyguncular eli boş kaçtılar

Diyarbakır'da yüzleri maskeli olan silahlı 4 kişi, soymak için girdikleri kuyumcuda çalışan işçi kurusıkı silahını doğrultunca paniğe kapılarak kaçtı. Soygunculardan biri, kaçarken maskesini düşürdü.


Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Şehitlik semti Sezai Karakoç Bulvarı'ndaki Nusret Şahin'e ait Kardelen Kuyumculuk'a gelen maskeli 4 kişi, kurusıkı tabancayla dükkanı soymaya çalıştı. Soygunculardan biri arka sokaktaki araçta beklerken, dükkana giren diğer 3 kişi kuyumcuda çalışan Şeyhmus Durak'ın kurusıkı silahını doğrultması üzerine paniğe kapılarak kaçtı. Soygunculardan biri, kaçtığı esnada yüzündeki maskeyi de kuyumcu dükkanı önünde düşürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini aldıktan sonra ara sokaklarda incelemelerde bulundu.


Kuyumcuda işçi olarak çalışan Şeyhmus Durak, dükkana giren hırsızların bir şey çalamadıklarını belirterek, "Eli silahlı ve yüzü maskeli 3 kişi dükkana girdi. Dördüncü kişi dışarıda bekliyordu. Silah çektiler. Ama hiçbir şey almadan kaçtılar. Soygunculardan biri kaçarken maskesini düşürdü. Bende de kurusıkı tabanca vardı "dedi.
Diyarbakır polisi, soyguncuların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 15:35:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?