8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Adana Demirspor alarmı

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda kümede kalma mücadelesi veren Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde Pazar günü oynanacak Adana Demirspor maçının alarmı verildi.

Sarı-kırmızılı kulübün basın sözcüsü Ekrem Yeşil, takım olarak zor bir viraja girdiklerini belirterek, "Önümüzdeki virajları kazasız dönmeliyiz ki, ligde kalabilelim. Bu hafta sonu grubumuzun lideri ile oynayacağımız karşılaşma için ekibimizde kırmızı alarm verildi. Sahamızda hayati önem taşıyan bu maç bizim açımızdan çok önemlidir. Yönetim olarak takımımızın idmanlarını yakinen takip ediyoruz ve onlara moral veriyoruz. Ligdeki durumumuzun düzelmesi bu maçı galibiyetle kapatmamıza bağlıdır. Onun için her yönden dikkatli oynamamız gereken bir maç oynayacağız" dedi.

Teknik direktör Dursun Ali Çolak ise, "İdmanlarımızı sürdürüyoruz. Maç gününe kadar inşallah her yönden hazır duruma geliriz. İyi bir takım olmamıza karşın, istediğimizi sahaya dökemiyoruz. Artık bu kötü gidişata dur demeliyiz. Pazar günü taraftarlarımızı da büyük iş düşüyor. Onların büyük desteğine ihtiyacımız var. Ben takımıma güveniyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 15:22:00
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 23:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?