7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

AKP adayı köy ziyaretinde

AK Parti Diyarbakır Merkez Kayapınar Belediye Başkan Adayı Av. Ömer Serdar Kaplan, İlçe Başkanı Yunus Oruç ve Belediye Meclis üyesi adayları Pirinçlik köyüne ziyarette bulundular.

Kayapınar Belediye Başkan Adayı Av. Ömer Serdar Kaplan köy meydanında gerçekleşen ziyarette halka hitaben şöyle konuştu:

"Değerli arkadaşlar, sorunlarınızı söyleyin. Söyleyin ki, çözüm bulalım. Çözümünü bulamayacağımız sıkıntılarınız ile ilgili vaatte asla bulunmayız. Ben bugün köyünüzü gezdim ve buradaki eksikliklerinizi gördüm. Sizler bizi yönetime getirdiğiniz zaman bu eksikliklerinizi gidereceğiz. Biz bunu vaat etmiyoruz, yapacağımızı altını çizerek söylüyoruz. Eğer yönetime gelirsek Pirinçlik köyü ile ilgili farklı projelerimiz var. Çünkü nüfusu yoğun olan bir köy ve bu anlamda daha fazla hizmete ihtiyacı var.

Projelerimizden bazılarını birkaç cümleyle şöyle özetlemek istiyorum; buradaki yolların yapımı, altyapı eksikliğinin tamamlanması, ormanlık alanların oluşturulması, ilköğretim okulu ve lisenin yapımı gibi. Aynı zamanda sosyal faaliyetleriniz için de bir salon inşa edeceğiz ve gençlerimiz için spor sahası yapacağız. Çünkü amacımız, bu köyde neye ihtiyaç duyuluyorsa burada tedarik etmeniz, şehir merkezine gitmeye gerek duymamanız."

Kaplan, "2006 yılı Kayapınar Belediyesi'nin bütçesi 67 milyon liraydı. Peki bu bütçeden Pirinçlik köyüne ne kadarı ayrıldı? Hiçbir şey. Biz taahhüt ediyoruz ki belediyenin vereceği hizmet dahilinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sıkıntılarınızı yerinde gördük ve inceledik. İnşallah yönetime geldiğimiz zaman bu sıkıntıların hepsini gidereceğiz. Sizler tam bir inanç ve güvenle yanımızda olun. Çünkü bizler size hizmet etmek, bu nadide şehrimizi hak ettiği güzelliğe kavuşturmak için buradayız. Ve görüyorum ki, Pirinçlik halkı da bize güveniyor ve destek veriyor. Bu güven başkalarını rahatsız ediyor. Bundan dolayıdır ki bu durum onları farklı davranmaya sevk ediyor. Ama halkımız özgür iradesiyle doğru bildiği yoldan ayrılmadan haklı mücadelesini sonuna kadar savunacaktır. Ve 29 Mart sabahı gereken cevabı sandıkta verecektir" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 15:21:31
Güncelleme :24 Mart 2009 Salı 17:44:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?