7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

AKP afişleri yırtıldı

Diyarbakır'da AK Parti'nin bilboardlardaki afişler kimliği belirsiz kişilerce yırtıldı.

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Diyarbakır merkezdeki bilboardlar kiralanarak Başbakan Erdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kutbettin Arzu'nun fotoğraflarının bulunduğu afişler asılmıştı.

Sabah işlerine gitmek için evlerinden çıkan Diyarbakırlılar AK Parti'ye ait afişlerin yırtılarak yerlere atıldığını gördüler. Diğer partilerin afişlerinin yerinde durduğunu AK Parti'nin afişlerin kasıtlı olarak yırtıldığını iddia eden bazı vatandaşlar, AK Parti'ye haksızlık yapıldığını, Diyarbakırlıların her zaman mazlumun ve haksızlığa uğrayanın yanında olduğunu söylediler.
 
AK Parti İl Başkanlığı ise yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi'ne parasını ödeyerek kiraladıkları Hastane, Dağkapı, Eğitim ve Ofis caddelerinde yer alan bilboardlardaki afişlerin büyük kısmının yırtıldığı, ancak yan tarafta yer alan diğer partilerin afişlerinin yerinde sapasağlam durduğu belirtilerek, ''Saldırıyı kimin yaptığı belli olmayabilir ama kimlerin yaptırdığı gün gibi ortada'' denildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 21:18:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Diyarbakırlı IP: 78.165.93.xxx Tarih : 12.03.2009 00:39:17

Bumudur yani DTP'nin demokrasi anlayışı işine gelince AKP yasakçı Oluyor , DTP liler demokrat oluyorişlerine gelmeyincede Demokraside çareler tükenmez ya AKP ye seçimi Diyarbakırda cehennem edip Demokrasi olgusunu yok ediyorlar Daha Demokratik bir DTP lütfen