7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

AKP Heyeti köy ziyaretinde

AK Parti Diyarbakır Merkez Kayapınar Belediye Başkan Adayı Av. Ömer Serdar Kaplan, İlçe Başkanı Yunus Oruç, İl Genel ve Belediye Meclisi üye adayları seçim programı kapsamında köy ve mahalleleri ziyaret etti.

Kayapınar bölgesindeki Aşağıkarakoyun köyü ile Cücük ve Uyandık mahallelerini ziyaret eden ve köylülerin sorunlarını dinleyen AK Partili Belediye Başkan Adayı Ömer Serdar Kaplan, seçildikleri takdirde Kayapınar'a bağlı tüm köylerin sorunlarını bir bir çözeceğini belirterek, şunları söyledi:

"Aşağıkarakoyun köyünde başlatmış olduğunuz cami inşaatına destek vereceğiz. Artık köylere de imar uygulamasını getireceğiz. Ve bu şekilde tapu çalışmalarını da tamamlayacağız. İmar uygulamasını yapmak isteyişimizin nedeni de tapularınızı verebilmektir. Aynı zamanda burada bir ilköğretim okulu da açmayı da düşünüyoruz. Çocuklarımız kendi bulundukları köyün dışında zor şartlar da okumasınlar."

Ücretsiz sağlık hizmetleri sunacaklarını bildiren Kaplan, şöyle devam etti:

"Köylerimiz de dahil koruyucu hekimlik kapsamında, halkımızın sağlık kontrollerini düzenli olarak yürütecek sağlık birimleri oluşturacağız. İki büyük Sağlık Merkezi inşa ederek sosyal güvenliği olmayan insanlarımızın tedavilerini ücretsiz gerçekleştireceğiz. Mobil sağlık ekiplerimizle evde bakıma muhtaç hastalarımızın tedavilerinin evlerinde yapılmasını temin edeceğiz. Cenazeler için yıkama, kefenleme ve mezarlığa götürme hizmetlerini sunacağız."

"AK Parti huzurlu bir seçim istiyor" ifadelerini kullanan Kaplan, şunları söyledi:
"Halkın teveccühü çok iyi. Çok iyi bir noktadayız. Bizler huzurlu bir seçim atmosferi oluşturmak için elimizden geleni yaptık. Bu nedenle diyalog içinde bir seçim atmosferi var Diyarbakır'da. Bu kente yaraşır bir atmosfer var. İşte bu kente yakışan tavır da buydu. Diyarbakır'ın üzerindeki olumsuz etkiler artık giderek kırılıyor. Bu medeniyetler şehrinin halkı, bir kez daha dik duruşunu bu seçim sürecinde ortaya koydu."
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 12:22:46
Güncelleme :26 Mart 2009 Perşembe 13:34:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?