9
Mayıs
2024
Perşembe
DİYARBAKIR

AKP'de temayül yoklaması

AK PARTİ'DE TEMAYÜL YOKLAMASI

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na başvuran 118 milletvekili aday adayı için temayül yoklamasına başlandı.

Diyarbakır merkez ve ilçelerinde bulunan 2 binden fazla delege Diyarbakır Ziya Gökalp Kapalı Spor Salonu'na gelerek oy kullanma işlemini gerçekleştiriyor. 116 milletvekili aday adayını desteklemek için kapalı spor salonunun önünde bulunan kalabalık sabah saatlerinden itibaren adaylarını tanıtan broşürleri dağıtmaya başladı. Temayül yoklamasına eski Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Galip Ensarioğlu ve çok sayıda milletvekili aday adayı katıldı.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. Halit Advan, temayül yoklamasının genel merkezin isteği doğrultusunda yapıldığını söyledi. Temayül yoklamasında yetkili tüm üyelerin oy kullanacağını belirten Advan, "Tüm üyelerimiz oy kullanacak. 2 binin üzerinde delegemiz var. 6 sandık ve 18 paravanda il ve ilçelerden gelen delegeler oy kullanma işlemi gerçekleştiriliyor. Oy kullanma işlemi saat 16.00'da sona erecek. Sayım işlemleri bittikten sonra sonuçlar, milletvekili aday adayları ve kamuoyuna sunulacak" şeklinde konuştu.

Bu arada milletvekili aday adaylarını desteklemek için kapalı spor salonu önünde toplanan kalabalık izdihama neden oldu. Bir kişi baygınlık geçirdi.

AK PARTİ'DE TEMAYÜL YOKLAMASI
AK PARTİ'DE TEMAYÜL YOKLAMASI
AK PARTİ'DE TEMAYÜL YOKLAMASI
AK PARTİ'DE TEMAYÜL YOKLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2011 Cumartesi 13:22:00
Güncelleme :19 Mart 2011 Cumartesi 22:10:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?