7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

AKP'den öğretmenlere karanfil

AK PARTİ DİYARBAKIR YÖNETİMİ ÖĞRETMENLERİ OKULLARINDA ZİYARET ETTİ

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Avukat M. Baki Aksoy, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Alpaslan İlköğretim Okulu ve Alpaslan Lisesi öğretmenlerine ziyarette bulunarak öğretmenlere çiçek takdim etti.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Av. M. Baki Aksoy, İl Genel Sekreteri Adnan Öztürk, Yürütme Kurulu üyeleri Erdal Erdal, Ayfer Koç, Suphi Aydın ve Gençlik Kolları Başkanvekili Veysel Mizrak ile partili Mahmut Kayaş, Sur ilçesinde bulunan Alpaslan İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı. Alpaslan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Gücüm tarafından karşılanan İl Başkanı Aksoy, öğretmenlik mesleğinin en kutsal mesleklerden biri olduğunu belirterek bir toplumun kalkınmasındaki en önemli unsurun eğitim olduğunu ve bu kutsal görevi icra etmenin herkese nasip olmadığını vurguladı. Aksoy, daha sonra öğretmenlere karanfil ve çeşitli hediyeler sundu.

Sur ilçesinde bulunan Alpaslan Lisesi'ni de ziyaret eden AK Parti heyeti burada da Okul Müdürü Eyüphan Kaya tarafından karşılandı. İl Başkanı Aksoy, burada yaptığı açıklamada kendisinin de eski bir öğretmen olduğunu, eğitimciliğin tüm mesleklerin başında gelen en kutsal görev olduğunu belirtti. Parti heyeti burada da öğretmenlere çeşitli hediyeler verdikten sonra okuldan ayrıldı.

AK PARTİ DİYARBAKIR YÖNETİMİ ÖĞRETMENLERİ OKULLARINDA ZİYARET ETTİ
AK PARTİ DİYARBAKIR YÖNETİMİ ÖĞRETMENLERİ OKULLARINDA ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2009 Salı 17:45:00
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 00:37:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?