7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

AKP'li Kaplan seçim turunda

AK Parti Diyarbakır Merkez Kayapınar Belediye Başkan Adayı Av. Ömer Serdar Kaplan, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kaplan, seçim çalışmaları kapsamında Karadenizliler Derneği ve Ofis Yeraltı Çarşısı'nı ziyaret etti.

Karadenizliler Derneği çalışanları tarafından ilgiyle karşılanan AK Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı Av. Ömer Serdar Kaplan, Dernek Başkanı Kasım Kılınç'tan dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kılınç, dernek olarak önemli girişimleri olduğunu, Diyarbakır Valiliği'ne iki proje verdiklerini ve bu projelerden birinde Diyarbakır'dan Karadeniz'e, Karadeniz'den Diyarbakır'a kaynaştırma turları düzenleyeceklerini belirtti.

Başkan Adayı Kaplan, her türlü projeye destek olacaklarını, insanların; din, dil, ırk farkı gözetmeksizin bütün halkların kardeş olduklarını, aynı coğrafyada yaşadıklarını ve birbirlerini tanımaları için fırsat sağlanması gerektiğini söyledi.
Konuşmasına, "Diyarbakır halkı hizmet bekliyor" diyerek devam eden Kaplan, şunları söyledi:

"Bizler bu yoğun seçim çalışmalarında fark ettik ki, insanlarımız çok ciddi bir şekilde değişim arzusu içindeler. Ve bunun ne kadar özlemle istendiğini, konuştuğumuz insanların gözlerinden, sözlerinden anlamak mümkün. Diyarbakır halkı hizmete ciddi anlamda susamış. Biz de bu sorumluluğu vicdanımızda hissederek, Diyarbakır'ımızı hak ettiği yere getirmek için klişeleşmiş bir söz olan 'Elimizden geleni yapacağız' demek istemiyorum. Hakikaten Diyarbakır'ı hizmet şehri haline getirmek için, gereken ne varsa her gün yirmi dört saatimizi de alsa çalışmayı ibadet göreceğiz. Çünkü bizim milletimize verdiğimiz bir söz var; 'Halka hizmet hakka hizmettir.' Bunu şiar edinerek 30 Mart sabahı Diyarbakır'ı sürprizlerle uyandıracağız."


Kaplan ve beraberindekiler, dernek ziyaretinin ardından Ofis Yer Altı Çarşısı esnafını ziyaret etti. Kaplan, esnafın sıkıntılarını çok iyi bildiklerini 30 Mart sabahı yönetimi devraldıklarında bütün bu sıkıntıları tek tek dinleyip çözüm bulacaklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 14:37:18
Güncelleme :15 Mart 2009 Pazar 15:33:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?