7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

AKP'ye geçmiş olsun ziyareti

AK PARTİ'YE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Diyarbakır'da 6 Aralık günü DTP tarafından düzenlenen yürüyüşte polisin izin vermemesinin ardından çıkan olaylarda AK Parti il binasına yönelik yapılan taşlı saldırının ardından Diyarbakır'da bulunan sendika temsilcileri, AK Parti'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Memur-Sen Diyarbakır İl Başkanı Yasin Yıldız, şiddete dayalı uygulamaları tasvip etmelerinin mümkün olmadığını belirterek, "İnsanlar fikirlerini serbestçe ifade edebilsinler, eleştirebilsinler, tartışabilsinler ama kesinlikle şiddete başvurmak bir yöntem olarak seçilmemeli. Bu anlamda AK Parti'ye yapılan taşlı saldırıyı kınıyoruz, doğru bulmuyoruz. Türkiye gerçekten güzel bir ülke ama bu ülkenin geleceğine hepimizin katkı sunması lazım" diye konuştu.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı M. Baki Aksoy ise "Demokratik süreç her türlü olumsuzluğa rağmen devam edecektir. Buna katkı sunulmasını beklerken olaylar çıkmasını, halkın özgürlüğünün kısıtlanmasını hiçbir şekilde tasvip etmiyoruz. 30 yıldır konuşulmayan konular AK Parti döneminde gün ışığına çıktı. Hak ararken haksız duruma düşmekten sakınmamız gerekmektedir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 14:37:04
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 23:21:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?