7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Akyıl güven tazeledi

Diyarbakır Ticaret Borsası'nın (DTB) Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Fahrettin Akyıl ile DTB eski Genel Sekreteri ve DİGİAD Başkanı Aziz Nart arasıdaki başkanlık yarışını Akyıl kazandı.

Şanlıurfa yolu üzerindeki DTB Konferans Salonu'nda düzenlenen Genel Kurul'da başkan adayları hazır bulundu. 373 üyenin oy kullandığı seçimde Fahrettin Akyıl, 285 oy alırken, Aziz Nart ise 88 oy aldı. Yeniden başkanlığa seçilen Fahrettin Akyıl, 1999 yılından bu yana DTB başkanlığını sürdürdüğünü ve hizmetlere devam edeceğini söyledi. Genel Kurul'da 3. kez başkan seçilen Akyıl, yaklaşık 2 aydan bu yana kamuoyunun gözlerinin çevrildiği borsa seçimlerini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Seçimler oldukça
demokratik ve basına açık bir şekilde yapıldı. Büyük bir oy farkı ile yeniden başkanlığa seçilmemi sağlayan üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu saatten itibaren yarım bıraktığımız projelerimizi hayata geçirmeye başlayacağız. Bu projeleri bugüne kadar bir ekip ruhuyla yaptık, bundan sonra da böyle yapmaya devam edeceğiz. Diyarbakır'ımız için hayırlı olsun" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 14:51:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?