7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Alican Ebedinoğlu güven tazeledi

DESOB'DA ALİCAN EBEDİNOĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Olağan Genel Kurulu'nda, başkanlığa yeniden Alican Ebedinoğlu seçildi.

DESOB Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kuruldaki seçimlere 400 delege katıldı. Eski Başkan Alican Ebedinoğlu ve esnaf Hüseyin Bardakçı'nın aday olduğu seçime yoğun ilginin olduğu gözlendi. Dilek ve temennilerin dile getirilmesinin ardından kürsüye çıkan başkan adayı esnaf Hüseyin Bardakçı, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Alican Ebedinoğlu ise, genel kurulda yaptığı konuşmada, seçimlerin bir yarış olduğunu belirterek, demokratik bir ortamda yapılan bu adil seçimde herkese katılım sağlayarak,

gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Göreve geldiği günden bu yana amaçlarının Diyarbakır halkına hizmet olduğunu ifade eden Ebedinoğlu, ''Her zaman halkımızın ve esnafımızın yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz'' dedi.

Ebedinoğlu, "Demokratik seçimlerde her türlü eleştiriyi, her türlü eksikliği, her türlü sıkıntıyı dile getirmek herkesin en doğal hakkıdır. 1953 yılında kurulan birliğimiz ve odalarımızın ne durumda olduğu herkes tarafından çok iyi bir şekilde bilinmektedir. Şu salonda bu genel kurulu yapmamız adeta imkansızdı. Bu sadece yapmış olduğumuz çalışmaların deyim yerindeyse en küçük örneklerden biridir. Her platformda gerek hükümet nezdinde, gerek bakanlıklar ve genel müdürlüklere ilimizin tüm sorunlarını,

esnafımızın içerisinde bulunmuş olduğu durumları raporlar halinde sunduk ve sunmaya da devam edeceğiz. Desteklerini bizlerden esirgemeyen ve bugün burada demokratik bir seçim ortamı yaratan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum'' diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından tek liste ile gidilen Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde Ebedinoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

DESOB'DA ALİCAN EBEDİNOĞLU GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2010 Cumartesi 13:32:05
Güncelleme :2 Ocak 2010 Cumartesi 23:14:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?