7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Altay tek kişilik ordu ile geldi!

ALTAY, DİYARBAKIR'A TEK KİŞİLİK ORDU İLE GELDİ

Bank Asya 1. Lig'in 3. haftasında dün oynanan Diyarbakırspor-Altay maçında misafir takım tribünündeki bir kişi dikkat çekti.

İzmir'den gelerek takımına Atatürk Stadı'ndaki misafir tribünde yerini alan 15 yaşındaki Engin Yeksan tek başına Altay'a destek verdi. Tribünde Alsancak Tayfa Grubu'nun bez afişini astı ve elindeki Tayfa gurubunun atkısını açıp takımına destek verdi.

Kendisinin koyu Altay taraftarı olduğunu ifade eden Engin Yeksan, "Taraftar dediğin takımını yalnız bırakmaz. Ben bu yola baş koymuşum. Altay için canımı bile veririm. İzmir'den otobüsle Diyarbakır'a geldim. Takımıma destek veren Alsancak Tayfa Grubu'nun bez afişini Atatürk Stadı'nın bize ayrılan tribününün önüne astım. Bende Siyah-beyaz forma giyerek, elimdeki atkı ile zaman zaman destek verdim. İzmir gibi bir büyük kentin Süper Lig'de ne yazık ki temsilcisi yok. Bunun için birlik beraberlik içerisinde hareket edilmeli. Altay, Diyarbakır'a geliyor, taraftarları gelmiyor. Benim takımım nereye gitse ben oraya gidip daima yanında olacağım" dedi.

ALTAY, DİYARBAKIR'A TEK KİŞİLİK ORDU İLE GELDİ
ALTAY, DİYARBAKIR'A TEK KİŞİLİK ORDU İLE GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2010 Pazar 14:10:04
Güncelleme :12 Eylül 2010 Pazar 14:42:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
alirıza gencer IP: 78.174.65.xxx Tarih : 5.12.2011 09:38:11

 oo bizim reisimizz.......