7
Mayıs
2024
Salı
DİYARBAKIR

Anaokuluna oyuncak desteği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Bağıvar Mahallesi'ndeki anaokuluna eğitici oyuncak desteğinde bulunuldu.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fahrettin Çağdaş, yeni dönemde belediye statüsü kaldırılan Bağıvar'ın her türlü sorununa eğileceklerini söyledi.

Bağıvar Mahallesi'nde bulunan Anaokulu'nun Büyükşehir Belediyesi'nden talebi üzerine Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından anaokuluna eğitici-öğretici oyuncak desteğinde bulunuldu. Anaokulunda eğitim gören 160 öğrencinin ihtiyacı olan malzemeler Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fahrettin Çağdaş ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Fatih Turşak tarafından çocuklara teslim edildi. Birbirinden güzel oyuncaklar karşısında sevindikleri gözlenen çocuklar oyuncaklarına kavuşur kavuşmaz oynamaya başladılar.

Hem eğitsel, hem zeka geliştirici, aynı zamanda sağlık koşullarına uygun malzemeleri seçerek getirdiklerini belirten Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Çağdaş, bunun yönetim anlayışlarının çok küçük bir örneği olduğunu belirtti. Önümüzdeki süreçte de kentin altyapı problemlerinin yanı sıra böylesi sosyal politikaları daha da geliştireceklerini ekleyen Çağdaş, "Bunlar birbirinden ayrılmaz unsurlardır. Bağıvar önümüzdeki dönemde ilçe belediyemize bağlı bir mahalle statüsüne geçecek. Önümüzdeki dönem Büyükşehir Belediyesi olarak Bağıvar'da gerek yol, gerek kanal ve böyle sosyal çalışmalarda fazlasıyla bulunacağız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 17:33:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?