8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Ankaragücü startı yarın

DİYARBAKIRSPOR, ANKARAGÜCÜ STARTINI VERİYOR

Antalya Belek'teki hazırlık kampını bugün tamamlayan Diyarbakırspor, akşam saatlerinde Ankara'ya gidecek.

Diyarbakırspor'da 3 Ocak'tan beri devam eden Antalya kampı bugün sona eriyor. Yeşil-kırmızılı takım, Pazar günü Ankara'da oynayacağı Ankaragücü maçının startını verecek. Diyarbakırspor Asbaşkanı Turan Ilgın, bu akşam teknik direktör Ziya Doğan ve prensipte anlaştıkları futbolcularla sözleşme imzalayacaklarını belirterek, "Yönetim olarak başarılı bir takım olabilmek için bir takıma hiçbir fedakarlıktan çekinmiyoruz. Bizim için takımımızın kentimizi Süper Lig'de temsil etmesi çok önemli bir konudur. Takımımız, Antalya'da başarılı bir kamp dönemi geçirmiştir. Kadromuza

Tjikuzu ile Djite'yi kattık. Makedon forvet oyuncusu Goran Stankovski ve süpriz iki futbolcu ile de bugün sözleşme imzalayacağız. Teknik heyetimizin direktifleri doğrultusunda kaleci arayışlarımız sürmekte. Yabancı oyuncu kontejanımızın açılmasıyla kadromuz şeklini alacaktır" dedi.

Yönetim olarak futbolcuların peşinatlarının tümünü ve maç başı alacaklarının bir kısmını ödediklerini bildiren Ilgın, "Futbolcularımızın banka hesaplarına yatırıldı. Önceki gün de yabancı oyuncularımızın ödemelerini yapmıştık. Yabancı futbolcularımızın bizde alacakları yoktur. Şimdi Diyarbakırspor için gündem deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçıdır. Çalışmalar yoğun bir tempoda başlayacak. Kadromuzda kart cezalısı Thieryy Tazemeta dışında eksiğimiz yoktur. Artık Diyarbakırspor'da sorun olmasını istemiyoruz. Önemli olan birlik ve beraberlik içerisinde takımımızı başarılı kılabilmektir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ocak 2010 Salı 13:31:00
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 10:44:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?