20
Nisan
2024
Cumartesi
DİYARBAKIR

Annesi ve akrabasını bıçakladı

 

Diyarbakır'da bir kişi, annesi ve akrabasını bıçaklayarak öldürdü.

 

Olay, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi 200. Sokak Yamaç 2 Apartmanı’nda yaşandı. İddiaya göre; Ö. Baykara, annesi Münevver Baykara (53) ile yakın akrabası olduğu belirtilen Harun Tanrıkulu (50)'nu bilinmeyen bir nedenle bıçakladı. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, apartmanın 2. katının merdivenlerinde Harun Tanrıkulu’yu (50) ağır yaralı olarak buldu. Sağlık ekipleri, bıçaklanarak ağır yaralanan Tanrıkulu’na ilk müdahaleyi yaparak ambulansa taşıdı. Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırılan Harun Tanrıkulu doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Zanlı Ö. Baykara ise apartmandan çıkarak kaçtı. Zanlı ara sokaklarda izini kaybettirirken, olay yerine çok sayıda zırhlı araç gönderdi. Apartmanın giriş ve çıkışını tutan polis, apartman sakinlerinin ifadesini almaya ve kaçan şahsı aramaya başladı. Kaçan Baykara’nın apartmanın 6. katında oturduğunu belirleyen polis, eve çıktığında Münevver Baykara’nın cesediyle karşılaştı.

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ağır yaralı olarak kaldırılan Harun Tanrıkulu doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olay yerinde inceleme yapan cumhuriyet savcısı geniş çaplı soruşturma başlatırken; öldürülen Baykara ve Tanrıkulu’nun cesetleri, otopsi için Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2013 Salı 13:01:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?