8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Antalya kampı 19 Aralık'ta

Türk Telekom Lig A takımlarından Diyarbakırspor, ligin 2. yarısının hazırlıklarına 19 Aralık'ta Antalya'da başlayacak. 

Ligin ilk yarısını 31 puanla 5. sırada bitiren Diyarbakırspor, ikinci yarı hazırlıkları için 19 Aralık'ta Antalya Kremlin Otel'de top başı yapacak.
Kulübün Menajeri İsmet Yılmaz, Uşakspor maçından sonra futbolculara 9 gün izin verdiklerini belirterek, ligin ilk yarısının 1,5 ay sonra başlayacak olması nedeniyle izin süresini uzun tuttuklarını söyledi. 

"Daha önce 15 gün Diyarbakır'da hazırlık yaptıktan sonra Antalya'ya gidecektik fakat Cornerspor'un organize ettiği iki etaplı turnuva nedeniyle programı değiştirdik" diyen Yılmaz, "19 Aralık'ta top başı yapacak olan takımımız, 22 Aralık'ta başlayacak geleneksel Cornerspor Turnuvası'na katılacak" diye konuştu. 

Yılbaşı nedeniyle futbolculara 3 gün izin vereceklerini anlatan Yılmaz,
"Daha sonra 2. etap turnuva başlayacak. Diyarbakırspor, Süper Lig takımlarının katılacağı turnuvalardan elde edilecek parayla kamp masrafları karşılanacak" ifadelerini kullandı. 

Ekip olarak ligin 2. yarısına iyi bir hazırlık devresi geçirerek başlamak istediklerini belirten Yılmaz, ligin ikinci yarısının Diyarbakırspor için çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2006 Perşembe 12:26:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?