8
Mayıs
2024
Çarşamba
DİYARBAKIR

Antalya kampı sona erdi

DİYARBAKIRSPOR ANTALYA'DA SON ANTRENMANINI YAPTI

Diyarbakırspor, Antalya'daki kamp çalışmalarını tamamladı. Yeşil-kırmızılı futbolcular Salı günü Ankara'da idmanlarına başlayacak.

Diyarbakırspor 3 Ocak'tan beri Antalya Belek'te sürdürdüğü hazırlıklarını tamamladı. Diyarbakırspor'un bugün teknik direktör Ziya Doğan nezaretinde yaptığı son idman koşu ve kültürfizik hareketleriyle başladı.

Yeşil-kırmızılı futbolcular topla yapılan çeşitli çalışmaların ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar. Diyarbakırspor Kulübü Sportif Menajeri Mehmet Budakın, 15 günden buyana sürdürdükleri antrenmanların çok iyi geçtiğini ve futbolculara çok yararlı olduğunu belirterek, "3 Ocak'tan beri sürdüğümüz idmanlarımızda ağırlık kondisyon, teknik-taktik ağırlıklıydı. Hazırlık maçları da yaptık. Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladık sayılır. Şimdi gelecek hafta başlayacak ligin ikinci yarısının ilk maçını oynamak için Ankara'ya gideceğiz. İdmanlarımızı orada sürdüreceğiz. Oranın hava koşullarına uyum sağlamak için yarın sabah Ankara'ya gideceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 14:48:02
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 19:07:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?